Sposób przygotowania:
Pieczone kotlety z pieczarkami i papryką
Paprykę myjemy, osuszamy i kroimy w kosteczkę. Pieczarki czyścimy i kroimy w małą kostkę. Cebulę obieramy i kroimy w kosteczkę. Pokrojone warzywa przesmażamy na oleju. Blaszkę wykładamy papierem do pieczenia.
Mięso mielone i przesmażone warzywa ( zimne ) wkładamy do miski, dodajemy resztę składników i mieszamy. Z przygotowanej masy robimy kotlety i układamy na blaszce.
Wstawiamy do nagrzanego piekarnika i pieczemy w temperaturze 180 stopni przez 25 minut z każdej strony.
Mięso mielone i przesmażone warzywa ( zimne ) wkładamy do miski, dodajemy resztę składników i mieszamy. Z przygotowanej masy robimy kotlety i układamy na blaszce.
Wstawiamy do nagrzanego piekarnika i pieczemy w temperaturze 180 stopni przez 25 minut z każdej strony.