Sposób przygotowania:
Pieczone skrzydełka z cebulą
Cebulę pokroić w drobną kostkę, przełożyć do miski. Dodać do niej posiekany czosnek, kawę, olej, sos teriyaki i wszystkie przyprawy. Wszystko dokładnie wymieszać i ugnieść mocno, żeby cebula puściła sok. Skrzydełka oczyścić, umyć, osuszyć papierowym ręcznikiem, włożyć do marynaty. Wymieszać tak, żeby marynata pokryła mięso w całości. Odłożyć w chłodne miejsce na kilka godzin. Po tym czasie skrzydełka razem z marynatą przełożyć do torebki do pieczenia. Torebkę z mięsem zamknąć i ułożyć w naczyniu do zapiekania. Piec w 160 stopniach przez ok. 1 godzinę. Po tym czasie mięso wysypać z woreczka do naczynia. Temperaturę zwiększyć do 200 stopni. Skrzydełka piec jeszcze ok. 20 minut.