Sposób przygotowania:
Pieczone ziemniaki, schabowy i fasolka
Ziemniaki obieramy, kroimy w cząstki, wykładamy na blachę, posypujemy przyprawą do ziemniaków, przyprawą do mięsa, przyprawą typu "Warzywko", solą, polewamy oliwą, mieszamy. Wstawiamy do piekarnika nagrzanego do 200 C, pieczemy około 1 godziny, do czasu aż ziemniaki przyrumienią się. Pamiętajmy, aby od czasu do czasu przemieszać ziemniaki. Fasolkę szparagową tniemy na mniejsze kawałki, gotujemy, odcedzamy. Na patelni rozpuszczamy masło, wrzucamy fasolkę, posypujemy bułką tartą i chwilę smażymy. Z piersi kurczaka robimy kotlety schabowe. Rozbite kotlety obtaczamy w jajku i bułce tartej, następnie smażymy na rozgrzanej patelni na rumiano. Wszystko wykładamy na talerze i podajemy.