Persik

Persik

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 1125]

Pieczony pagrus

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 2

dostałam tę rybę od sąsiada i przepis także

Pieczony pagrus

Składniki:

Pieczony pagrus

 

  • 4 filety z pagrusa
  • 1 1/2 szklanki pieczarek pokrojonych w paski
  • 1/2 szklanki tartego średnio dojrzałego sera
  • sól
  • pieprz

Sposób przygotowania:

Pieczony pagrus
podgrzać piekarnik do 230 stopni umieścić każdy filet na kawałku grubej aluminiowej folii nałożyć na nie pieczarki i ser przyprawić solą i pieprzem zawinąć ściśle każdy filet ułożyć w foremce piec w piekarniku 10-15 minut smakowało dobrze choć nie typowo

Tagi:

sery tarta ser