Sposób przygotowania:
Piernik z twarogiem
Ciasto:
woda, margaryna, cukier, kakao- zagotować i ostudzić.
Do wystudzonej masy dodać: mąkę, całe 3 całe jaja, proszek do pieczenia, cukier waniliowy..wszystko dokładnie wymieszać.
Nadzienie:
twaróg, kasza manna, cukier, jaja(żółtka).
Ciasto ułożyć na blachę. Ubić białka i ułożyć na ciasto...a później kłaść łyżką wyrobioną masę twarogową. Piec około 50 minut.
woda, margaryna, cukier, kakao- zagotować i ostudzić.
Do wystudzonej masy dodać: mąkę, całe 3 całe jaja, proszek do pieczenia, cukier waniliowy..wszystko dokładnie wymieszać.
Nadzienie:
twaróg, kasza manna, cukier, jaja(żółtka).
Ciasto ułożyć na blachę. Ubić białka i ułożyć na ciasto...a później kłaść łyżką wyrobioną masę twarogową. Piec około 50 minut.