Sposób przygotowania:
Pierś z indyka po myśliwsku
Czosnek zmiażdżyć,wymieszać z solą ,utłuczonym jałowcem,estragonem,papryką solą,pieprzem.dodać oliwę z oliwek.Pierś umyć, wytrzeć do sucha papierowym ręcznikiem,pokroić w kostkę. Ułożyć w miseczce i zalać bejcą,przewrócić kilka razy,odstawić na 3 godziny do lodówki. Na rozgrzaną patelnie wyłożyć odsączoną na sitku pierś z indyka,smażyć aż ładnie się zrumieni,pod koniec dodać drobno posiekaną cebulę i drobniutko pokrojone suszone pomidory. Mięsko podlać bulionem,dusić na małym ogniu około 15 min,doprawić pieprzem. Smacznego.
szewczyk
anullka7
No nie bardzo mogę brać udział w takich tv konkursach:),ponieważ jestem niepełnoletnia.I nie jestem żadna pani ,tylko Ania:)