Sposób przygotowania:
Pierś z kurczaka z pieczarkami
Pierś umyć, delikatnie rozbić, oprószyć solą i pieprzem, obsmażyć z obu stron na oleju.
Cebulę obrać ze skórki, pokroić w kosteczkę, zeszklić na oleju. Pieczarki obrać ze skórki, pokroić na plasterki, dodać do cebuli, podsmażyć, posolić.
W naczyniu żaroodpornym ułożyć pierś z kurczaka, nałożyć na to pieczarki, posmarować je majonezem, a na to dać plasterek żółtego sera.
Zapiec w piekarniku przez 40 min. w temp. 180 stopni.
Cebulę obrać ze skórki, pokroić w kosteczkę, zeszklić na oleju. Pieczarki obrać ze skórki, pokroić na plasterki, dodać do cebuli, podsmażyć, posolić.
W naczyniu żaroodpornym ułożyć pierś z kurczaka, nałożyć na to pieczarki, posmarować je majonezem, a na to dać plasterek żółtego sera.
Zapiec w piekarniku przez 40 min. w temp. 180 stopni.