Sposób przygotowania:
Piersi z kurczaka nadziewane...
Piersi kurczaka umyj i osusz. Marchewki obierz i pokrój w łupki, fasolkę lekko rozmroź. Na patelni rozgrzej 1 łyżkę oleju, dodaj masło, a gdy zacznie się pienić, wrzuć marchewkę oraz fasolkę, posól i popieprz, krótko przesmaż, mieszając (powinny zostać twardawe).
Natnij ostrym nożem piersi kurczaka, by powstały głębokie kieszonki. Kieszonki natrzyj solą pieprzem i estragonem. Wypełnij kieszonki warzywami, zepnij wykałaczkami i smaż na rozgrzanym pozostały oleju około 10 minut z każdej strony, tak by były równomiernie zarumienione.
Natnij ostrym nożem piersi kurczaka, by powstały głębokie kieszonki. Kieszonki natrzyj solą pieprzem i estragonem. Wypełnij kieszonki warzywami, zepnij wykałaczkami i smaż na rozgrzanym pozostały oleju około 10 minut z każdej strony, tak by były równomiernie zarumienione.