Shizunia

Shizunia

Mistrz Kuchni
[Przepisów: 132]

Pikantna potrawka rybna

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 1

Pyszna ryba idealna do ryżu dla wielbicieli pikantnego jedzenia.

Pikantna potrawka rybna

Składniki:

Pikantna potrawka rybna

 

Sposób przygotowania:

Pikantna potrawka rybna
Boczek pokroić i obsmażyć, dodać posiekaną cebulkę do zeszklenia. Dodać pomidory z zalewą, zagotować i dusić pod przykryciem 5minut. Filety skropić sokiem z cytryny , pokroić w kostkę dodać do sosu, nadal dusić 10minut na małym ogniu. Dodać pokrojony w półkrążki por i jeszcze troche poddusić i doprawić do smaku. Podawać z ryżem i surówką z kapusty pekińskiej.

Smacznego!

Tagi:

sosy