Sposób przygotowania:
Pikantna zupa fasolowaSposób przygotowania
Fasolę namoczyć w wodzie poprzedniego dnia. Następnie zmienić wodę na świeżą i gotować.
Kiełbasę obrać z osłonki, pokroić w pół krążki i lekko podsmażyć na patelni, dodać posiekaną cebulę, zeszklić.
ETAP 2:
Połączyć z półmiękką fasolą i dalej gotować
ETAP 3:
Na patelni rozgrzać olej podsmażyć pokrojoną w kostkę cukinię, paprykę i drobno pokrojony czosnek.
Pod koniec dodać bardzo drobno posiekaną papryczkę chili.
ETAP 4:
Podsmażone warzywa połączyć z fasolą, dodać ketchup, posiekane pieczarki, koncentrat pomidorowy, gotować do miękkości.
Wsypać osączoną z zalewy kukurydzę, doprawić do smaku solą, pieprzem i cukrem.
mocsłodkości
robaczek
skuter5
lukrowanepierniczki
biedroneczki
Czekoladka 2