Sposób przygotowania:
Pikantne podudzia z kokardkami.
Podudzia marynujemy (sposób opisany na opakowaniu marynaty). Do gotującej, osolonej wody z dodatkiem kilku kropel oleju wrzucamy makaron ( gotowac do miękkości - czas podany na opakowaniu). Cukinię kroimy w kostkę i wrzucamy na patelnie, następnie dodajemy do niej pieczarki - całośc dusimy ok 10 min. Zamarynowane podudzia smażymy ( ewentualnie jak ktoś woli można upiec w piekarniku). Do duszącej się cukini z pieczarkami dorzucamy fasolkę szparagową, całośc doprawiamy solą, pieprzem, czosnkiem, odrobiną maggi, sosem Teryaki i miodem - wszystko wymieszac. Ugotowany makaron odcedzamy i przekładamy na patelnie do duszacej sie cukini z pieczarkami i fasolką - jeszcze raz dokładnie mieszamy.
evita0007
A w ilu stopniach ???? ewentualnie jaki czas i jak na patelni ????? Bo coś to nie jasno jak dla mnie ??? ;D
evita0007
słoik pieczarków krojonych w zalewie naturalnej (ok 350g)
jak to śmiesznie hhahahahahhaaa ;D a nie czasem słoik pieczarek ??? !