pacpaw

pacpaw

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 1427]

Pita z prażonym boczkiem

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 2

Najsmaczniejszy fast food to ten domowy

Pita z prażonym boczkiem Więcej zdjęć (3)

Składniki:

Pita z prażonym boczkiem

 

Sposób przygotowania:

Pita z prażonym boczkiem
Na patelni grillowej prażymy bardzo cienko pokrojony boczek oraz grillujemy 3 plastry cukinie. Pod koniec prażenia boczek posypujemy majerankiem. Ciepła pitę faszerujemy pokrojonymi warzywami wraz z cukinią oraz prażonym boczkiem. Polewamy sosem chrzanowym z keczupem i gotowe. Smacznego.
Pita z prażonym boczkiem
Smażenie plasterków cukinii oraz boczku na patelni grillowej.
Pita z prażonym boczkiem
Faszerowanie bułki pity pokrojonymi warzywami oraz boczkiem.

Tagi:

sosy cukinia