Sposób przygotowania:
Pizza Domowa
W ciepłym mleku rozpuścić drożdże dodać cukier, sól i 1 1/2 szkl. mąki, wyrobić ciasto i pozostawić do wyrośnięcia. Blachę posmarować olejem. Gdy ciasto troszkę wyrośnie to można już dodać olej i pozostałą mąke - wyrobić ciasto, rozwałkować i wyłożyć na blachę. Ciasto posmarować koncentratem pomidorowym a następnie wyłożyć dodatki. Piec w nagrzanym piekarniku do ok. 170 C ----------------------------------- Pieczarki pokroić ma plasterki chwilę poddusić, dodać pokrojoną cebule i przyprawy, troszeczkę poddusić razem dodać przyprawy i wyłożyć na ciasto. Podpiec, wyłożyć wędlinę i piec gdy będzie upieczona posypać serem i włożyć z powrotem do ciepłego pieką aby ser się rozpuścił (nie piec) Podawać z sosem do pizzy, keczupem lub majonezem. SMACZNEGO !!!!! :)