zub3r

zub3r

Arcymistrz Kuchni
[Przepisów: 251]

Podgrzybki w śmietanie Zub3r'a

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 2

Grzyby w śmietanie - smaczny dodatek do obiadu.

Podgrzybki w śmietanie Zub3r'a Więcej zdjęć (4)

Składniki:

Podgrzybki w śmietanie Zub3r'a

 

Sposób przygotowania:

Podgrzybki w śmietanie Zub3r'a
Grzyby oczyszczamy, płuczemy i osuszamy. Kroimy w mniejsze kawałki. Cebulę oczyszczamy i obieramy, a następnie drobno siekamy. Na rozgrzanym oleju złocimy cebulę. Dodajemy grzyby i całość smażymy. Gdy grzyby już zmiękną to dodajemy przyprawy. Na koniec do grzybów dodajemy śmietanę. Chwilę całość gotujemy do momentu, aż śmietana zgęstnieje. Smacznego!
Podgrzybki w śmietanie Zub3r'a
Podgrzybki oczyszczamy i kroimy w mniejsze części.
Podgrzybki w śmietanie Zub3r'a
Obraną i oczyszczoną cebulę drono siekamy.
Podgrzybki w śmietanie Zub3r'a
Grzyby dusimy z cebulą a na koniec dodajemy śmietanę.