Sposób przygotowania:
Polędwica w sosie kaparowo-serowym....))
Polędwicę umyć ,osuszyć..Pokroić w plastry ...Na malej ilości oleju podsmażyć krótko z obydwu stron....Zdjąć na talerz....
Do tego tłuszczu dodać pokrojoną drobno cebulę i czosnek...Chwilkę smażyć ,aż się zrumieni....
W naczyniu rozrobić w śmietanie ...Opakowanie ,,Cztery sery,,dodać ser Cambozola....Wszystko dokładnie wymieszać i zalać podsmażoną cebulkę....I chwilkę razem pogotować ....dodać kapary i na koniec włożyć do sosu polędwiczki...
Jeszcze krótką chwilkę razem podgotować i gotowe....
Podawać z pieczywem lub makaronem....
Do tego tłuszczu dodać pokrojoną drobno cebulę i czosnek...Chwilkę smażyć ,aż się zrumieni....
W naczyniu rozrobić w śmietanie ...Opakowanie ,,Cztery sery,,dodać ser Cambozola....Wszystko dokładnie wymieszać i zalać podsmażoną cebulkę....I chwilkę razem pogotować ....dodać kapary i na koniec włożyć do sosu polędwiczki...
Jeszcze krótką chwilkę razem podgotować i gotowe....
Podawać z pieczywem lub makaronem....
wedith1