Sposób przygotowania:
Polędwiczki wołowe z pieczarkami
Polędwiczkę kroimy w paseczki lub kostkę, posypujemy i wklepujemy przyprawę do kebabu i odstawiamy na chwile żeby przeszło smakiem.
Cebulę i pieczarki kroimy w talarki.
W tym czasie wszystkie składniki sosu dokładnie miksujemy.
Rozgrzewamy patelnię z olejem i smażymy polędwiczkę. Po paru minutach, gdy mięsko się już zarumieni dodajemy cebulkę i pieczarki, smażymy jeszcze z 10 minut, aż mięsko będzie gotowe.
Podawać polane sosem np jak na zdjęciu z cukinią w cieście (inne moje przepisy)
Cebulę i pieczarki kroimy w talarki.
W tym czasie wszystkie składniki sosu dokładnie miksujemy.
Rozgrzewamy patelnię z olejem i smażymy polędwiczkę. Po paru minutach, gdy mięsko się już zarumieni dodajemy cebulkę i pieczarki, smażymy jeszcze z 10 minut, aż mięsko będzie gotowe.
Podawać polane sosem np jak na zdjęciu z cukinią w cieście (inne moje przepisy)