Sposób przygotowania:
Pomidorowa z zieloną cebulką
Jarzynę oczyszczamy, myjemy i ściera na tarce o grubych oczkach lub kroimy w kostkę. Cebulę kroimy w kostkę, zieloną cebulkę siekamy. Warzywa gotujemy bulionie, dodajemy ryż i gotujemy do miękkości. Następnie dodajemy do zupy przecier pomidorowy, zaciągamy śmietaną. Zupę doprawiamy do smaku. Na koniec dodajemy zieloną cebulkę. Smacznego!
![Pomidorowa z zieloną cebulką Pomidorowa z zieloną cebulką](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/pomidorowa-z-zielona-cebulka-194833.jpg)
![Pomidorowa z zieloną cebulką Pomidorowa z zieloną cebulką](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/pomidorowa-z-zielona-cebulka-194834.jpg)
![Pomidorowa z zieloną cebulką Pomidorowa z zieloną cebulką](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/pomidorowa-z-zielona-cebulka-194835.jpg)