Sposób przygotowania:
poziomki na biszkopcie z galaretką
Mówi się , że biszkopt jest najłatwiejszy na świecie wcale nie Bo trzeba go robić ostrożnie żeby nie opadł :)
Białka ubijamy osobno żółtka ubijamy z cukrem delikatnie łączymy białkami i z cukrem dodajemy mąkę przesypujemy przez sitko pieczemy 25 minut w 180 stopniach
galaretkę rozrabiamy według przepisu na opakowaniu poziomki płuczemy i odsączamy kładziemy na wystudzony biszkopt na to wylewamy galaretek tężejącą i do lodówki na godzinkę
Białka ubijamy osobno żółtka ubijamy z cukrem delikatnie łączymy białkami i z cukrem dodajemy mąkę przesypujemy przez sitko pieczemy 25 minut w 180 stopniach
galaretkę rozrabiamy według przepisu na opakowaniu poziomki płuczemy i odsączamy kładziemy na wystudzony biszkopt na to wylewamy galaretek tężejącą i do lodówki na godzinkę