Sposób przygotowania:
Pstrąg grillowany
Pstrąga opłukać dokładnie ,osuszyć ręcznikiem papierowym.
Natrzeć solą, posypać pieprzem cytrynowym, przyprawą do ryb, skropić sokiem z cytryny.
Odłożyć do lodówki na 10 -15 minut.
Wyjąć i włożyć do środka masło i posiekany szczypiorek,natkę pietruszki.
Przełożyć na patelnię grillową i grillować około 5 minut z każdej strony.
Podawać z sałatką dowolną i różnymi dodatkami.
Natrzeć solą, posypać pieprzem cytrynowym, przyprawą do ryb, skropić sokiem z cytryny.
Odłożyć do lodówki na 10 -15 minut.
Wyjąć i włożyć do środka masło i posiekany szczypiorek,natkę pietruszki.
Przełożyć na patelnię grillową i grillować około 5 minut z każdej strony.
Podawać z sałatką dowolną i różnymi dodatkami.