iwa643

iwa643

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 5470]

Pstrąg z masełkiem i ananasem

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 5

Pstrąg z masełkiem i ananasem

Pstrąg z masełkiem i ananasem

Składniki:

Pstrąg z masełkiem i ananasem

 

 

Sposób przygotowania:

Pstrąg z masełkiem i ananasem
Pstrąga myjemy osuszamy , wyciągamy wnętrzności jeszcze raz myjemy i osuszamy. Solimy z każdej strony. Cytrynę kroimy w plasterki. Ananasa odsączamy z zalewy. Kawałek masła wkładamy do brzuszka pstrąga , kładziemy 2 plastry ananasa i kawałki cytryny. Wkładamy pstrąga na blaszkę i pieczemy ok 20 min w 180 stopniach . Podajemy pokropionego cytryną.

Tagi:

pstrąg