Sposób przygotowania:
Puszek
Ciasto biszkoptowe: Białka oddzielamy od żółtek i ubijamy na sztywno, dodajemy cukier i znów ubijamy na sztywno. Następnie dodajemy po jednym żółtku i delikatnie ubijamy.Po czym wlewamy olej. Nie przerywając ubijania wsypujemy mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia. Gładką masę ciasta wylewamy na blachę wyłożoną papierem do pieczenia i wstawiamy do piekarnika nagrzanego do 180*C i pieczemy przez 25min. Krem: Czerstwe kajzerki namaczamy w mleku. Jak zmiękną dodajemy cukier i wiórki kokosowe(garstkę wiórek odkładamy). Całość gotujemy mieszając by bułki dobrze się ''rozpuściły''. Odstawiamy do wystygnięcia. Następnie porcjami dodajemy miękkie masło i ucieramy na puch. Na upieczony i wystudzony biszkopt wykładamy powidła, na to rozsmarowujemy krem z kokosem. Odłożone wcześniej wiórki prażymy na patelni na 1łyżce masła roślinnego, gdy się zrumienią studzimy je .Po czym wykładamy na wierzch ciasta. Ciasto najlepiej jest dobrze schłodzić, wtedy lepiej się kroi .A smaki warstwowo dokładnie się ''przegryzą''.