Sposób przygotowania:
Puszysty Serniczek
Wykonanie:
Ser żółtka, budyń, cukier waniliowy zmiksować na gładką masę
Powoli dolewać olej dalej miksując na wolnych obrotach, następnie dodawać mlekoDalej miksować. Ubić białka na sztywna pianę dodać cukier i dobrze zmiksować. Sztywną pianę z białek dodać do masy zerowej , delikatnie wymieszać, wylać na ciasto. Piec w temperaturze 160 /170 około 90 min. Wyłączyć piekarnik ciasto wyjąć z piekarnika po 5 min.
Życzę SMACZNEGO!!!!
Ser żółtka, budyń, cukier waniliowy zmiksować na gładką masę
Powoli dolewać olej dalej miksując na wolnych obrotach, następnie dodawać mlekoDalej miksować. Ubić białka na sztywna pianę dodać cukier i dobrze zmiksować. Sztywną pianę z białek dodać do masy zerowej , delikatnie wymieszać, wylać na ciasto. Piec w temperaturze 160 /170 około 90 min. Wyłączyć piekarnik ciasto wyjąć z piekarnika po 5 min.
Życzę SMACZNEGO!!!!