Sposób przygotowania:
Puszysty sernik na kruchym spodzie
Wszystkie składniki zagnieść i wylepić dno wysmarowanej formy (21cmx32 cm)
Ser, żółtka, cukier, budyń, olej i cukier waniliowy oraz aromat-
zmiksować.
Ubić pianę z białek i połączyć z masą serową,wymieszać
Wlać gorące mleko i ponownie wymieszać.
Wylać masę na przygotowany spód i piec około 55 minut. w temp.180 stopni
Po upieczeniu wyłączyć piekarnik i zostawić aż do ostygnięcia.
Ser, żółtka, cukier, budyń, olej i cukier waniliowy oraz aromat-
zmiksować.
Ubić pianę z białek i połączyć z masą serową,wymieszać
Wlać gorące mleko i ponownie wymieszać.
Wylać masę na przygotowany spód i piec około 55 minut. w temp.180 stopni
Po upieczeniu wyłączyć piekarnik i zostawić aż do ostygnięcia.
Weronika Chilmon