Sposób przygotowania:
Pyszna karkówka z grilla
Karkówkę pokroić jak na kotlety, delikatnie rozbić, ale niezbyt mocno, żeby nie była zbyt cienka. Natrzeć ulubionymi przyprawami.
Miód, musztardę, sos sojowy wymieszać, dodać olej i mieszać tak długo, aż wszystkie składniki dobrze się połączą. Polać tym mięso, każdy kawałek z obywdu stron i pozostawić, aby się "przegryzło". Można bezpośrednio wrzucać na grilla, ale najlepiej jakby poczekało przez noc w lodówce.Pieczarki podsmarzyć na patelni i posypać po karkówce.
Miód, musztardę, sos sojowy wymieszać, dodać olej i mieszać tak długo, aż wszystkie składniki dobrze się połączą. Polać tym mięso, każdy kawałek z obywdu stron i pozostawić, aby się "przegryzło". Można bezpośrednio wrzucać na grilla, ale najlepiej jakby poczekało przez noc w lodówce.Pieczarki podsmarzyć na patelni i posypać po karkówce.
Mikrula