Sposób przygotowania:
pyszne Cappuccino
Biszkopt : Białka ubić na sztywno mikserem, dodać cukier wymieszać. Dodać zółtka lekko wymieszać, dodać wodę, mąki i proszek do pieczenia, wszystko delikatnie i dokładnie wymieszać. Blaszkę wysmarować masłem i obsypać bułką tartą, na przygotowana blaszkę wylać ciasto i piec w 180 c. Upieczony biszkopt przestudzić i przekroić na pół. Krem : Margarynę utrzeć z cukrem pudrem, dodać mleko w proszku i serki i wszytko dokładnie utrzeć mikserem. Pącz : Cappuccino zalać gorącą wodą. Przekrojony biszkopt na pół nasączyć pączem, posmarować masą, na masę poukładać namoczone w pączu biszkopty i ponownie posmarować masą. Przykryć drugą częścią biszkoptu. Wierzch nasączyć paczem, posmarować kremem i posypać suchym capuccino.