Sposób przygotowania:
Pyszny cytrynowiec
Na początku przygotować biszkopt.W tym celu oddzielić białka od żółtek.Z białek ubić sztywną pianę. Ciągle ubijając, dodawać stopniowo cukier biały, cukier waniliowy, po 1 żółtku, a na koniec dodać mąkę z proszkiem do pieczenia. Formę wysmarować margaryną i oprószyć bułką tartą.Wlać do niej ciasto i piec 35 minut w temperaturze 180 stopni.
Po upieczeniu odstawić do wystygnięcia.W tym czasie zrobić masę.Do garnka wrzucić wszystkie składniki na masę.Dokładnie wymieszać i zagotować. Jeszcze gorącą masę wylać na biszkopt.Ładnie wyrównać i posypać wiórkami kokosowymi.
Smacznego.
Po upieczeniu odstawić do wystygnięcia.W tym czasie zrobić masę.Do garnka wrzucić wszystkie składniki na masę.Dokładnie wymieszać i zagotować. Jeszcze gorącą masę wylać na biszkopt.Ładnie wyrównać i posypać wiórkami kokosowymi.
Smacznego.