Sposób przygotowania:
Quiche
Zaczynamy od włączenia piekarnika :) na 180 stopni.
Dużą tortownicę wykładamy ciastem,nie obcinamy wystających boków...
Mieszamy w misce mleko+śmietana,jajka,ser no i to z czym chcemy jeść nasz quiche,więc dowolne dodatki...nie zapomnijmy doprawić!!Pamiętajmy że jeżeli decydujemy się na podsmażony boczek on sam w sobie jest słony,więc nie przesólmy.....ale nie bójmy się przypraw:)kto co lubi....:) no i nasze wymieszane składniki wylewamy na wcześniej przygotowane ciasto , zawijamy brzegi i wkładamy na ok.30 minut do piekarnika. Gotowe:)
Dużą tortownicę wykładamy ciastem,nie obcinamy wystających boków...
Mieszamy w misce mleko+śmietana,jajka,ser no i to z czym chcemy jeść nasz quiche,więc dowolne dodatki...nie zapomnijmy doprawić!!Pamiętajmy że jeżeli decydujemy się na podsmażony boczek on sam w sobie jest słony,więc nie przesólmy.....ale nie bójmy się przypraw:)kto co lubi....:) no i nasze wymieszane składniki wylewamy na wcześniej przygotowane ciasto , zawijamy brzegi i wkładamy na ok.30 minut do piekarnika. Gotowe:)