Sposób przygotowania:
Rafaello
4 białka ubić z 1 szklanką cukru, dodać 15-20 dkg grubego kokosu, upiec w dużej dece - pieczemy 2 TAKIE SAME PLACKI KOKOSOWE .
KREM :
Z 4 żółtek, 1 łyżki mąki pszennej, 1 łyżki mąki ziemniaczanej, niepełnej szklanki cukru pudru, 1,5 szklanki mleka i cukru waniliowego ugotować budyń. Schłodzony, utrzeć z 1 kostką masła.
UKŁAD:
Placek kokosowy ^ masa ^ biszkopty ^ masa ^ placek kokosowy .
KREM :
Z 4 żółtek, 1 łyżki mąki pszennej, 1 łyżki mąki ziemniaczanej, niepełnej szklanki cukru pudru, 1,5 szklanki mleka i cukru waniliowego ugotować budyń. Schłodzony, utrzeć z 1 kostką masła.
UKŁAD:
Placek kokosowy ^ masa ^ biszkopty ^ masa ^ placek kokosowy .