Sposób przygotowania:
Rafaello na krakersach z białą czekoladą
Do utartych żółtek ze szklanką cukru dodać cukier waniliowy, szklankę mleka , mąkę pszenną i ziemniaczaną. Zmiksować wszystko na gładką masę. Mleko, które zostało zagotować z pół szklanki cukru. Przygotowaną masę wlać na gotujące się mleko. Mieszać do uzyskania gęstego budyniu. Wystudzić. Utrzeć masło, miksując dodawać po łyżce budyniowy krem. Wsypać kokos i zmiksować. Formę 25x40 lub 30x40 wyłożyć krakersami i przykryć masą, zostawiając 2/3 masy . Na tym rozłożyć krakersy i znów przykryć masą, następnie kolejna porcja krakersów i pozostała masa. Z wierzchu posypać kokosem i czekoladą startą na grubych oczkach. Schłodzić całą noc w lodówce by składniki idealnie połączyły się ze sobą, a krem stężał.