Sposób przygotowania:
Rolada z pieczarkami
Ser żółty ścieramy na tarce o grubych oczkach. Jajka mieszamy z majonezem dodajemy ser doprawiamy do smaku i mieszamy. Masę wylewamy na blachę wyłożoną papierem do pieczenia wyrównujemy powierzchnie i wstawiamy do piekarnika nagrzanego do 180 stopni i pieczemy ok 25 minut. W tym czasie obieramy pieczarki i cebulę. Pieczarki kroimy na plasterki a cebulę siekamy. Całość smażymy na oleju aż woda odparuje doprawiamy do smaku. Fileta przekrawamy na pół rozbijamy delikatnie i doprawiamy z obu stron. Roladę wyciągamy ściągamy delikatnie papier do pieczenia i na tej stronie układamy fileta i pieczarki . Całość zwijamy wzdłuż dłuższego boku i przekładamy do blachy do pieczenia , pieczemy 50 minut w temp 180 stopni. Upieczoną kroimy na plastry i podajemy.