Sposób przygotowania:
Rolada z piersi indyczej z fetą i szpinakiemNadzienie
Na patelnię wrzucamy szpinak ,pokruszony ser feta i przeciśnięty przez praskę czosnek.Wszystko smażymy aż szpinak zmiękczeje i połączy się z serem(nie przejmujcie się gdy woda z sera nie będzie chciała całkowicie odparować)
Mięso
Piersi z indyka pokrój albo na mniejsze albo pozostaw takie jakie są(zależy czy chcesz mniejsze roladki czy duże).Mięso rozbij i nałóż na nie farsz ze szpinaku.Gotowe roladki możesz owinąć sznurkiem lub po prostu powbijać w miejsce łączenia wykałaczki.Obsmaż na rozgrzanej patelni z każdej strony i wyłóż do naczynia żaroodpornego.Wodą ,która nam została po smażeniu sera i szpinaku można polać roladki w naczyniu.Pieczemy ok.1 godziny ale musimy pamiętać, że pieczenie zależy od wielkości i grubości roladek.