grazka

grazka

Szef Kuchni
[Przepisów: 84]

Roladka wieprzowa.

  • 3
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 8

Rolada wieprzowa z pieczarkami ,cebula i natka.

Roladka wieprzowa.

Składniki:

Roladka wieprzowa.

 

 

  • Kapusta czerwona..tu-wlasnorecznej ,zeszlorocznej roboty.

Sposób przygotowania:

Roladka wieprzowa.
Pieczarki pokroic grubo,cebule w kostke,natke grubiej posiekac,posolic ,popieprzyc,wymieszac.Nalozyc na mieso i zwinac w rolade.Obtoczyc w mace ,obsmazyc z kazdej strony na tluszczu.Robilam w glabokiej patelni,wiec dolac wody i dusic pod przykryciem az beda miekkie.Sos sie zredukuje.Dolac lyzke smietany.Dosmaczyc.

Kapuste wyjac ze sloika,odgrzac.Smacznego.

Tagi:

wieprzowa mak