Sposób przygotowania:
Roladki cielęce z zapiekanką warzywną
Czosnek posiekać.Jajka wymieszać z mlekiem,śmietaną i czosnkiem,przyprawić solą,pieprzem i gałką muszkatołową.Ser żółty zetrzeć.Ziemniaki obrać cukinię oczyścić i pokroić warzywa na plastry.Układać je na przemian w natłuszczonym żaroodpornym naczyniu,w taki sposób żeby nachodziły na siebie,zalać przygotowanym sosem mlecznym,posypać startym żółtym serem i piec w 180"C przez ok.1godz.Pieczarki i cebulę posiekać i zrumienić na 2dag.planty,dodać pokrojony camembert i natkę pietruszki,doprawić solą i pieprzem.Kotlety posmarować farszem,zwinąć w roladki i spiąć wykałaczkami.Roladki zrumienić na reszcie planty,przykryć i smażyć ok.10min.do miękkości.Podawać z zapiekanką warzywną i sosem ze smażenia.