madzialena19

madzialena19

Szef Kuchni
[Przepisów: 52]

Roladki faszerowane .

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Bardzo dobre roladki na obiad .

Roladki faszerowane .

Składniki:

Roladki faszerowane .

 

  • pęczek natki pietruszki
  • 2 pęczki bazylii
  • 2 zabki czosnku
  • sol , pieprz
  • oliwa
  • 10 dag migdalow
  • 3 dag startego parmezanu
  • 4 sznycle indycze
  • pol litra rosolu
  • 20 dag kremowki
  • pol opakowania makaronu wstazki .

Sposób przygotowania:

Roladki faszerowane .
Ziola , czosnek i migdaly siekamy i miksujemy z 4 lyzkami oliwy i parmezanem . Sznycle rozbijamy doprawiamy i smarujemy odrobina mieszanki zmiksowanej . Mieso zwijamy w roladki , spinamy wykalaczkami i smazymy na rumiano na oleju . Potem wlewamy rosol i dusimy 10 minut . Zageszcamy smietana i jeszcze 10 minut dusimy . Dodajemy reszte mieszanki i mieszamy . Gotujemy makaron wedlug przepisu , odcedzamy . Roladki podajemy z makaronem .

Tagi:

makaron