Pasi-brzuch

Pasi-brzuch

Starszy Kucharz
[Przepisów: 12]

Roladki wieprzowe

  • TRUDNOŚĆ: średnie
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Szybki sposób na tanie i smaczne danie z karkówki:)

Roladki wieprzowe Więcej zdjęć (2)

Składniki:

Roladki wieprzowe

 

 

 

Sposób przygotowania:

Roladki wieprzowe
Karkówkę dokładnie wymyj i opłucz następnie rozbij na cienkie plastry i wewnętrzną ich cześć wysmaruj musztarda następnie dopraw przyprawa do karkówki po czym ułóż na niej pokrojoną w paski paprykę, ogórek i ser zółty, całość zwiń w roladki i ułóż w głębokim rondlu.Przypraw roladki bazylia oraz papryka i przyprawa, podlej bulionem i zasyp je cebula pokrojona w talarki.Piec w rozgrzanym piecu do 180 stopni prze godzinę czasu.Smacznego :)
Roladki wieprzowe
Etap 1

Tagi:

sery ser