Sposób przygotowania:
Roladki z kurczaka ze szpinakiem, awokado i serem
Filet z kurczaka kroimy na płaty, rozbijamy tłuczkiem. Mięso przyprawiamy ostrą wędzoną papryką.
Na każdym płacie mięsa rozkładamy umyty i osuszony szpinak. Następnie plasterki obranego awokado.
Na końcu plastry żółtego sera. Całość oprószamy świeżo zmielonym pieprzem. Mięso zwijamy w ciasny rulon. Panierujemy w rozmąconym jajku i bułce tartej. Smażymy na rumiano z każdej strony na rozgrzanej patelni.
Po usmażeniu dajemy mięsu odpocząć, następnie kroimy w plastry. Roladki obsypujemy czerwonym pieprzem.
Na każdym płacie mięsa rozkładamy umyty i osuszony szpinak. Następnie plasterki obranego awokado.
Na końcu plastry żółtego sera. Całość oprószamy świeżo zmielonym pieprzem. Mięso zwijamy w ciasny rulon. Panierujemy w rozmąconym jajku i bułce tartej. Smażymy na rumiano z każdej strony na rozgrzanej patelni.
Po usmażeniu dajemy mięsu odpocząć, następnie kroimy w plastry. Roladki obsypujemy czerwonym pieprzem.
lukrowanepierniczki
skuter5
Czekoladka 2