Sposób przygotowania:
Roladki z marchewką
Mięso umyć, osuszyć ręcznikiem papierowym, rozkroić na 4 części. Filety rozbić tłuczkiem do mięsa, obsypać solą i pieprzem, odstawić na 2 godz. w chłodne miejsce. Marchewki obrać, ugotować, ostudzić, pokroić na 4 części. Mięso posmarować keczupem, położyć na mięsie po kawałku marchewki, zwinąć w roladki.
Panierować roladki w mące, zanurzać w roztrzepanym jajku z sola i pieprzem, obtaczać w tartej bułce. Smażyć roladki na rozgrzanym tłuszczu z obu stron na złoty kolor. Smacznego !
Panierować roladki w mące, zanurzać w roztrzepanym jajku z sola i pieprzem, obtaczać w tartej bułce. Smażyć roladki na rozgrzanym tłuszczu z obu stron na złoty kolor. Smacznego !