pacpaw

pacpaw

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 1427]

Rosół pikanty z estragonem

  • TRUDNOŚĆ: średnie
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 3

Podawać z makaronem typu nitki

Rosół pikanty z estragonem Więcej zdjęć (3)

Składniki:

Rosół pikanty z estragonem

 

 

Sposób przygotowania:

Rosół pikanty z estragonem
Do zimnej wody wkładamy porcję rosołową i gotujemy ok 1h na bardzo małym ogniu. Po tym czasie dodajemy warzywa i gotujemy kolejną godzinę. Na koniec wrzucamy kostki, estragon, liść, ziele angielskie, chili i gotujemy kolejną 1h. Na koniec przelewamy wszystko przez sito uzyskując czysty rosół.
Rosół pikanty z estragonem
Rosół pikanty z estragonem - gotowanie
Rosół pikanty z estragonem
Rosół pikanty z estragonem