Sposób przygotowania:
Różowy sernik na zimno
Zaczynamy od upieczenia biszkoptu . Ubijamy białka dodajemy cukier ubijamy aż cukier nie będzie wyczuwalny.
Dodajmy żółtka, zmniejszamy obroty dodajemy mąkę z proszkiem do pieczenia ,lekko mieszamy . Wlewamy do tortownicy pieczemy ok 25 min. Studzimy.
Ser ubijamy z cukrem pudrem. dodajemy śmietanę , ubijamy dalej. Żelatynę mieszamy w 5 łyżkach gorącej wody. Wlewamy do sera miksujemy. W obręcz tortownicy wkładamy biszkopt zalewamy serem. Odstawiamy do lodówki.
2galaretki rozrabiamy w 1,5 szklanki wody. Kiedy ostygnie wlewamy na ser. Odstawiamy do lodówki.
Dodajmy żółtka, zmniejszamy obroty dodajemy mąkę z proszkiem do pieczenia ,lekko mieszamy . Wlewamy do tortownicy pieczemy ok 25 min. Studzimy.
Ser ubijamy z cukrem pudrem. dodajemy śmietanę , ubijamy dalej. Żelatynę mieszamy w 5 łyżkach gorącej wody. Wlewamy do sera miksujemy. W obręcz tortownicy wkładamy biszkopt zalewamy serem. Odstawiamy do lodówki.
2galaretki rozrabiamy w 1,5 szklanki wody. Kiedy ostygnie wlewamy na ser. Odstawiamy do lodówki.