Sposób przygotowania:
Ryba po grecku.
Warzywa obieramy, myjemy i ścieramy na tarce o dużych oczkach. Cebule kroimy w pół talarki. Na patelni rozgrzewamy olej. Na jednej patelni smażymy marchew, pietruszkę i seler. Na drugiej cebulkę. Kiedy warzywa będą już miękkie, mieszamy je wszystkie w garnku i dodajemy koncentrat, sól, pieprz i inne przyprawy. Teraz przygotowujemy rybkę. Najlepiej żeby były to filety bez ości z mintaja. Rybkę przyprawiamy i panierujemy w jajku i w bułce tartej. Smażymy.Kiedy ryba i farsz są już gotowe, wykładamy je do naczynia. Na spód farsz, przekładamy rybą i znowu farsz. ja układam zazwyczaj dwie-trzy warstwy. Ale to zależy oczywiście od tego ile przygotujemy sobie składników.Polecam, naprawdę przycha!!!:)