Sposób przygotowania:
Ryba w cieście
ciasto:mąkę,jajko,piwo i olej wymieszaj,przypraw solą i pieprzem
(ciasto musi mieć gęstość śmietany)
Filety osól.pokroj na kawałki,obficie skrop sokiem cytrynowym.Kawałki rybne zanurzaj w cieście naleśnikowym,wkładaj na rozgrzanym oleju,usmaż z obu stron(ok.5 min).Osącz
(ciasto musi mieć gęstość śmietany)
Filety osól.pokroj na kawałki,obficie skrop sokiem cytrynowym.Kawałki rybne zanurzaj w cieście naleśnikowym,wkładaj na rozgrzanym oleju,usmaż z obu stron(ok.5 min).Osącz
Henia
Agnieszka 250897
O co pani chodzi z tą pokutą ja np. poszczę w piątki a jak pani nie pości to niech się pani nie udziela.!!!!!!