majewska84

majewska84

Kuchcik
[Przepisów: 3]

Ryba w zalewie octowej 3

  • TRUDNOŚĆ: średnie
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

gotujemy zalewę i wsypujemy żelatynę

Ryba w zalewie octowej 3

Składniki:

Ryba w zalewie octowej 3

 

Sposób przygotowania:

Ryba w zalewie octowej 3
Rybę kroimy w kawałki i smażymy w jajku i bułce tartej. Zagotować składniki zalewy wrzucić ziele angielskie i listek laurowy. Jak się zagotuje to wsypujemy żelatynę. Cebulę pokrojoną w plastry lekko podsmażamy z odrobiną soli. Przekładamy rybę na przemian z cebulą do naczynia i zalewamy gorącą zalewą. Odstawiamy do ostygnięcia. Najlepiej smakuje na drugi dzień.

Tagi:

ryba ryby