Sposób przygotowania:
Ryż z parmezanem
Cebule i czosnek siekamy smazymy na masle,dodajemy ryż podsmazamy.podlewamy winem wkładamy listki babkowe. Kiedy wino wyparuje podlewamy goracym rosołem.Dusimy ok 15 min mieszajac i podlewając. Solimy doprawiamy pieprzem mieszamy z pozostałym masłem. posypujemy parmezanem mieszamy .
agado
Poza tym tego ryżu ma być 40 dag suchego, czy ugotowanego-bo to olbrzymia różnica.Zastanawiam się, kto głosuje na takie przepisy i jeszcze ocenia na 5.Na stronie, na której ja dodaję przepisy to nie do pomyślenia.
iwa643
suszone liście, znane jako liście bobkowe lub liście laurowe, są używane jako przyprawa, np. jest dodatkiem do bigosu, gulaszu, mięsa, a także składnikiem hinduskiej mieszanki przyprawowej "garam masala".
jak gotujesz to powinnas wiedziec
jojojo
Ja też się zastanawiam, kto daje tyle punktów. Przejrzałam Twoje przepisy,są w większości bez fotek, jest w nich mało pozytywnych komentarzy, a niby tyle osób na nie głosuje. Trudno w to uwierzyć.
agado
lale3ka