Sposób przygotowania:
Sałatka owocowa z kurczakiem.
1.Mięso kroimy w 1-cm paski. Oprószamy solą, pieprzem, papryką i przyprawą do grilla. Mieszamy z oliwą.
2.Truskawki, pomidory i winogrona kroimy na pół, a melona, fetę i sałatkę lodową na małe kawałki. Na talerz wykładamy mieszankę sałat, owoce, warzywa, oliwki i fetę. Sos przygotowujemy według przepisu na opakowaniu. Polewamy sałatkę.
3.Bagietki kroimy, smarujemy masłem czosnkowym. Pieczemy 10 minut w temperaturze 190’C.
4.Mięso smażymy. Gorące wykładamy na sałatkę. Podajemy od razu.
2.Truskawki, pomidory i winogrona kroimy na pół, a melona, fetę i sałatkę lodową na małe kawałki. Na talerz wykładamy mieszankę sałat, owoce, warzywa, oliwki i fetę. Sos przygotowujemy według przepisu na opakowaniu. Polewamy sałatkę.
3.Bagietki kroimy, smarujemy masłem czosnkowym. Pieczemy 10 minut w temperaturze 190’C.
4.Mięso smażymy. Gorące wykładamy na sałatkę. Podajemy od razu.