Sposób przygotowania:
Sałatka z kapusty pekińskiej
Aby przygotować sałatkę z kapusty pekińskiej postępujemy zgodnie z instrukcją:
Osączamy brzoskwinie.szatkujemy kapustę dosyć drobniutko.Kroimy brzoskwinie w kostkę około 1 cm.Parzymy rodzynki.Mieszamy kapustę z rodzynkami i brzoskwiniami. Mieszamy śmietanę z majonezem oraz sola i pieprzem do smaku.Polewamy sosem sałatkę i zostawiamy na 2 godziny w lodówce-nie mieszamy.Po tym czasie wyjmujemy i dopiero wtedy delikatnie mieszamy.Smacznego!
Osączamy brzoskwinie.szatkujemy kapustę dosyć drobniutko.Kroimy brzoskwinie w kostkę około 1 cm.Parzymy rodzynki.Mieszamy kapustę z rodzynkami i brzoskwiniami. Mieszamy śmietanę z majonezem oraz sola i pieprzem do smaku.Polewamy sosem sałatkę i zostawiamy na 2 godziny w lodówce-nie mieszamy.Po tym czasie wyjmujemy i dopiero wtedy delikatnie mieszamy.Smacznego!