Sposób przygotowania:
Sałatka z pieczoną dynią i jabłkiem
Szynkę, ser i jabłka kroimy w kostkę. Upieczoną dynię obieramy i kroimy w kostkę. Na patelni podprażamy przez 2-3 minuty orzechy włoskie. W słoiczku mieszamy ze sobą miód, musztardę, oliwę i sok z cytryny. Sos doprawiamy do smaku solą i pieprzem.
W salaterce lub w 4 słoikach układamy sałatę na nią wykładamy pieczoną dynię, następnie jabłka, szynkę, ser i orzechy. Całość polewamy sosem i serwujemy.
Smacznego.
W salaterce lub w 4 słoikach układamy sałatę na nią wykładamy pieczoną dynię, następnie jabłka, szynkę, ser i orzechy. Całość polewamy sosem i serwujemy.
Smacznego.
agnieszka32910
Igraszki Losu
agnieszka32910 napisał(a):