Sposób przygotowania:
Sałatka ze szpinakiem i brzoskwiniami
1. Szpinak płuczemy pod bieżącą wodą.
2. Ser mozzarella kroimy w plasterki.
3. Pomidory kroimy w drobne ćwiartki.
4. Brzoskwinie obieramy ze skórki pozbywamy się pestki i kroimy.
5. Na dużym talerzu układamy szpinak, pomidory, ser mozzarella, brzoskwinie. Posypujemy na wierzchu ulubionymi orzechami i doprawiamy odrobiną octu balsamicznego.
2. Ser mozzarella kroimy w plasterki.
3. Pomidory kroimy w drobne ćwiartki.
4. Brzoskwinie obieramy ze skórki pozbywamy się pestki i kroimy.
5. Na dużym talerzu układamy szpinak, pomidory, ser mozzarella, brzoskwinie. Posypujemy na wierzchu ulubionymi orzechami i doprawiamy odrobiną octu balsamicznego.
ciasteczka
Czekoladka 2
lukrowanepierniczki