Mysiunia

Mysiunia

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 1806]

Schab duszony do obiadu

  • TRUDNOŚĆ: średnie
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 3

smaczny schab do obiadu .

Schab duszony do obiadu Więcej zdjęć (2)

Składniki:

Schab duszony do obiadu

 

  • 0.5 kg schabu bez kości,
  • 0.5 margaryny,
  • kostka do sosów,
  • przyprawy

 

Sposób przygotowania:

Schab duszony do obiadu
Schab kroimy w grubą kostkę, na patelni rozpuszczamy margaryne i wrzucamy na nią kawałki mięsa oraz dodajemy troche soli, listko lauowe i pieprz, dodajemy również kostke do sosow. Dusimy pod przykryciem, w razie potrzeby można dodać troche tłuszczu, doprawiamy do smaku, kiedy mieso jest już miękkie podajemy do obiadu
Schab duszony do obiadu
schab podczas duszenia