Sposób przygotowania:
Schab ziołowo-orzechowy
Natkę wypłucz i posiekaj. Cebulę obierz i pokrój w kostkę. Podsmaż na oleju. W misce połącz orzechy, zioła i cebulę oraz jajko parmezan, sól i pieprz.
Mięso opłucz, natnij wzdłuż, ale nie przecinaj do końca.
Natrzyj solą i pieprzem.
W nacięcia włóż farsz, owiń nicią kuchenną.
Ułóż na blaszce i polej olejem.
Piecz 20min w 220stC.
Polej mięso bulionem i piecz 90min
Mięso opłucz, natnij wzdłuż, ale nie przecinaj do końca.
Natrzyj solą i pieprzem.
W nacięcia włóż farsz, owiń nicią kuchenną.
Ułóż na blaszce i polej olejem.
Piecz 20min w 220stC.
Polej mięso bulionem i piecz 90min