Sposób przygotowania:
Sernik
Żółtka utrzeć z cukrem i masłem. Ubić pianę z białek, wymieszać z budyniem. Obie masy ze sobą połączyć i dodać ser. Cały czas należy mieszać. Brytfannę wyłożyć folią spożywczą. Powstałą masę wylać na brytfannę. Piec przez ok. 25-35 minut w temperaturze 180 stopni C.
mamqa
msewka
mamqa
Logicznie to ta folia powinna się stopić/wtopić w potrawę... Chyba że jest jakaś specjalna folia spożywcza do wysokich temperatur... aczkolwiek mi tylko folia aluminiowa przychodzi do głowy... Z tą folią spożywczą bałabym się zaryzykować....
pioge7
mamqa
No cóż,,, Ja nie zaryzykuję... A programu tego nie znam, nie każdy ma możliwość oglądania polskiej TV :)
pioge7
ja tylko napsiałem gdzie to znalazłem
nie c\hcecie to nie musicie próbować!!!